2  olika stilar på hur du bäddar sängen

2 olika stilar på hur du bäddar sängen

Vardagslyx eller mjukt och mysigt? Oavsett vilken stil du har så kan du med några enkla tips trolla fram din drömstil på hur du vill ha din säng bäddad. Låt dig inspireras av vår tolkning på 2 olika stilar Cozy bohemian look och Hotel at home


Cozy bohemian look

Här inspireras vi av mjuka mysiga kuddar och filtar som ger en skön naturlig känsla till sovrummet. Lägg till lite levande ljus och någon grön växt och plötsligt har du trollat fram en cozy bohemian look hemma i din egen säng. 

Använd oversized stora kuddar i olika lager för att skapa en mysig inbjudande känsla.Blanda olika naturmaterial och textur i kuddarna för att ge en boho-stil. 

Lägg till en mysig mjuk filt för att ge den där sköna varma stilen.

 Ljusstake i naturligt träslag med levande ljus och lite gröna växter ger direkt den där extra boho-känslan till ett rum. 

 

Hotel at home

Att skapa en hotellkänsla hemma i din egen säng är faktiskt inte så svårt. Om du använder vita bäddlakan och sedan kompletterar med lite kuddar som har en lite lyxigare vibe som t ex sammetskuddar, så skapar du direkt en lyxig känsla. Använd även här ljusstakar men i en mer sofistikerad stil. Its all in the details…

 Här använder vi fina sammetskuddar med fint sparsmakat mönster mixat med vitt sänglinne. 

Drapera en fin ullpläd eller cashmere filt över sängen för att ge en inbjudande lyxig känsla. 

Vacker vit hög vas med några kvistar i och en magnifik ljusstake sätter pricken över i:et för den ultimata hotellkänslan. 

Tillbaka till blogg