House of Stenkulans Inredningstjänster

Vi skapar en personlig, vacker men ändå funktionell inredning som ger våra kunder det där extra som vi alltid drömmer om att få men behöver lite hjälp att skapa från ett enskilt rum till större sammanhang.

Vi ger professionell inredningshjälp till ett rimligt pris genom våra 3 olika grundpaket med fasta priser så du ska veta vad som ingår. Det går också att få andra lösningar per förfrågan om önskemålet finns för behoven kan variera från att få en ny upplevelse eller för att förnya innan en försäljning.

01 Virtuell Inredningspaket

Den här tjänsten hjälper dig att förverkliga dina inredningsdrömmar på distans. Genom att vi lyssnar på dina behov och önskemål, skickar oss mått och bilder, skapar vi ett inredningsförslag till dig. All kontakt med oss sker digitalt på ett snabbt och enkelt sätt. 

Det här paketet är perfekt för dig som redan har en personlig stil men behöver hjälp med att fullända din vision till ett konkret förslag och där Du även kan bolla idéer med oss. 

Du får:

- Ett färgschema

- Enklare planritning 

- Förslag på nya produkter som förstärker den upplevelsen som önskas.

Pris: 1995kr/rum eller på förfrågan

Kontakta oss

02 Inredningspaket på plats 

Här möts vi personligen i din bostad eller kontor, för att gå igenom behov, önskemål och förväntningar. Den här tjänsten liknar det “Virtuella inrednings-paketet" men skillnaden är att vi kommer hem till dig och kan hjälpa dig rent praktiskt med att föreslå en designlösning specifikt till ditt utrymme du vill förändra, och samtidigt se till att hålla oss inom din budget. 

Du får:

- Ett färgschema

- Produkt-kollage med beskrivning på eventuella befintliga produkter du redan har samt inköpslista på nya produkter 

- Enklare planritning med tillhörande beskrivning.

Pris: 3500kr/rum inom Stor Stockholm eller på förfrågan

Kontakta oss

03 Timbaserad rådgivning

Tidsbaserade löpande timmar där ovanstående paket inte räcker till mot vad som önskas i tid och omfattning.

Pris: 695kr/tim

Kontakta oss

Boka Nu