Alfresco Dining - dining outside!

Alfresco Dining - dining outside!

Älskar den här tiden på året då vi kan duka upp under bar himmel och njuta av sommarkvällarna! Men hur får vi till den där lyxkänslan till festen eller middagen?

Här är 5 olika tips som vi använder oss av här på House of Stenkulan.

 

1. Ta fram duken

Våra trädgårdsmöbler ser inte alltid så fina ut, men om du lägger på en duk, gärna i linne som är ett tåligt naturmaterial, så får du direkt en liten lyxigare feeling.
Duk

 

2. Använd tygservetter

Att duka med tygservetter istället för pappersservetter, ger direkt en lyxigare vibe. Dessutom så flyger de inte iväg med vinden! Om du sedan använder servettringar så känns middagen mycket mera festlig.
Servetter

3. Sommarblommor

Ett alltid säkert kort är att använda vackra blommor som du sätter i en vas. Du behöver inte alls gå ut och köpa buketten, utan plocka istället vilda ängsblommor eller ta från trädgården. Blir så fint!


4. Lyxa till dukningen med ditt porslin

Ta ut ditt fina porslin och duka upp med underlägg, fina glas, förrätts- och huvudrättstallrikar. Sätter guldkant på din dukning.

 

5. Ljus och ljuslyktor

Att duka med ljus och ljuslyktor ger en stämningsfull mysig atmosfär. Ibland kan det vara svårt att använda levande ljus som hela tiden blåses ut av vinden, men inhandla då LED ljus i olika varianter. Blir så fina när du tänder dem och man behöver inte vara orolig för att någonting ska fatta eld. Här hittar du några av produkterna:

Duk
Bordsduk i linne

Servettring

Servett

Tallrikar Happiness
Glas
Glas med text
vas
Vas Najma
Ljuslykta
Ljuslykta Alicia
LED ljus
LED ljus

Snäckskål
 

 

 

 

Tillbaka till blogg