Alla Hjärtansdag närmar sig....

Alla Hjärtansdag närmar sig....

Alla Hjärtansdag är en dag där vi kan passa på att sprida lite extra värme och kärlek. Kanske kan vi överraska våra nära och kära med en liten kärleksfull gåva. 
Några av våra bästa tips får du här !Kärlekslykta

Kära Kärleken lykta

Vilken vacker lykta med ett sånt fint citat om Kärleken. Säljs med 10% förmån till Barncancerfonden.

Text:  
"KÄRA KÄRLEKEN. DU ÄR ALLDELES UNDERBAR, LJUVLIG PÅ ALLA SÄTT, DU GER MIG FJÄRILAR I MAGEN & GLÄDJE ÖVER ALLA GRÄNSER, DU ÄR LJUSET I MÖRKRET, DU FÖRTROLLAR OCH FÅR MIG ATT LE. DIN NÄRVARO GÖR MIG TRYGG FAST DU KAN VARA UTMANANDE. KÄRA KÄRLEKEN, TACK FÖR ATT DU FINNS. MED DIG KLARAR JAG ALLT."

 

Rosa vas

Rosa vas Tulip
Vacker vas i en svagt rosa färg - perfekt för dina fina buketter. 

 

Lumiere ljuslykta

Glaslykta Lumiere i Bordeaux

Skapar direkt fin stämning. Vacker munblåst glaslykta från svenska företaget Majas Cottage. Varje lykta är unik i sitt utförande. Dessutom säljs den med 10% förmån till Barncancerfonden.

 

Ullpläd

Rosa ullpläd
Mjuk och skön pläd i vävt och filtat material, med fransar i vitt från svenska företaget Strömshaga.
 

 

Doftljus

Doftljus "Good Vides Only"

Ett härligt doftljus med en mysig doft av Melon och med en fyndig text som "Good Vibes Only". Passar ju alldeles utmärkt!


 Rosa ljuslykta

 Rosa ljuslykta för värmeljus
En sådan fantastisk vacker designad ljusstake för värmeljus, i rosa glas från danska företaget House Nordic. Slipad som en diamant blir den också som ett smycke på bordet.


Hängande ljuslykta

Hängande ljuslykta
Den här hängande metallringen med glaskopp blir superfin att hänga i fönstret med ett värmeljus eller några kvistar. Här har vi dekorerat i temat av Alla hjärtans dag. 


Hjärtformad skål
Men så söt skål! Utformat som en hjärta med din fina texten "Kärlek & Fika". Fin till frukosten på morgonen eller som godisskål. Förvaringsböcker

Dekorativa böcker som förvaring
Dessa två stiliga förvaringsboxar har designen av gamla böcker med den texten "Wise Women" inpräglat på omslaget. Ytan har ett präglat mönster i läderimitation. Fin men också så praktisk present.

Tillbaka till blogg