Det sitter i detaljerna

Det sitter i detaljerna

När du jonglerar arbetet, sysslorna där hemma, dina hobbys och barnen som ska hämtas och köras till träningar, tar det både tid och ork. Ibland är man bara människa och har inte tid att skapa det där lilla extra i ditt hem som gör att du vill slå dig ner i soffan och ta upp den där boken som du velat läsa sen semestern. Det där lilla extra, det som kallas pricken över i:et, det hjälper vi dig att hitta.

Vilken inredningsstil har jag?

Ditt hem är din fristad. Det är där du ska känna sinnesro och kunna vila från vardagens buller och stress. Därför är det viktigt att du känner dig som hemma och att just ditt hem passar ditt behov och din personlighet. För att ett hem ska kännas trevligt och mysigt är det viktigt att få fram en stil som speglar din personlighet. Först då blir hemmet där man trivs som bäst.

Alla har sin unika personlighet som medför en viss stil. Hur hade det känts om du kommit hem till din vännina och ni har exakt likadana vardagsrum? Troligtvis hade du inte blivit inspirerad eller tyckt det var särskilt kul. Vissa tycker om att följa de senaste inredningstrenderna, andra vill att sitt hem ska följa den klassiska akustiken, och somliga vill ha en mix av både modernt och klassiskt i sitt hem. Något som är viktigt att komma ihåg när du är igång och inreder är:

Vilken stil tycker jag passar min personlighet bäst?

Hur vet jag vad som passar mig?

Som inredningsexperter är vi skolade att lyssna, se din personlighet och få en vision av ditt hem. Ditt hem ska passa din vardag och fungera för alla dina bestyr, men det innebär inte att man inte kan sätta in det där lilla extra som får ditt hem att kännas varmt och hemtrevligt. Genom att få ta del av din vardag och ditt behov kan vi tillsammans planera ditt hem för att du ska kunna hitta den där guldkanten. Hur gör vi det? – Det sitter i detaljerna.

Tänk dig en soffa. Inte den där stylade soffan du sett i katalogen, utan en helt vanlig soffa utan något extra. Njutbar? – Hm kanske, kanske inte. Lägger du till en härlig pläd i ullmix, kuddar i olika kulörer (var inte rädd för att addera lite färg) och tända ljus i de klassiska ljusstakarna på soffbordet, har du mer än bara en soffa att sitta i. Du har också en tilltalande plats att ladda dina batterier på – kanske tillräckligt för att ta upp den där boken ändå?

Det kan kännas svårt att veta vad som behövs för att det ska passa din personlighet. Därför finns vi här för dig och hjälper dig i rätt riktning så att detaljerna i ditt hem ger den där känslan av lugn och harmoni.

Du behöver inte kunna allt

Ibland känner man att det helt enkelt tar stopp i inredningstankarna. Man kommer inte längre, man kan ha tappat sin inspiration eller så är det den där tiden som bara inte räcker till. Att anlita en inredningsexpert kan vara ett bra alternativ till dig som känner att du inte har tid att sätta den där guldkanten på ditt hem.

På House of Stenkulan hjälper vi dig att hitta guldkanten i ditt hem så att du kan luta dig tillbaka och känna dig som hemma – och känna det på riktigt. Välj mellan olika inredningspaket och ta ditt hem till en ny nivå.

Nästa steg på vägen

För dig som redan har en personlig stil men som behöver stöttning med att fullända din vision har vi det virtuella inredningspaketet. I det träffas vi digitalt, du berättar om dina behov och önskemål och vi skapar ett inredningsförslag till dig. Föredrar du att prata igenom allting på plats kommer vi gärna hem till din bostad eller över till ditt kontor för att höra mer om dina idéer och planer. Det gör vi i Inredningspaketet på plats.

Behöver du mer förslag och idéer erbjuder vi också timbaserad rådgivning där vi går igenom allting du kan tänkas behöva för att hitta den bästa versionen av ditt hem. 

Ta kontakt med oss idag.

Fotograf: House Of Stenkulan & Berg_berg

Tillbaka till blogg