Din egen Adventsljusstake

Din egen Adventsljusstake

Sätt din egen personliga touch på din Adventsljusstake!

Det är bara 1 vecka kvar till 1:a Advent. Hur vi än firar Advent på så är det mysigt att börja med lite julmys. Tända ljus skapar direkt en fin julstämning och varför inte skapa din alldeles egen Adventsljusstake år!

Här nedan får du lite inspiration på några enkla ideér som kan bli så fina Adventsljusstakar.

Ett gigantiskt stort fat skapar direkt ett blickfång om du fyller det med kottar och granris och sedan blockljus. Så fint som Adventsljusstake. Detta stora träfat hittar du här och det finns även i flera olika storlekar. Vi har dekorerat med våra fina LED ljus så vi inte behöver vara rädd att något ska ta eld. Du hittar det dem här

adventsljusstake

 

Här har vi använt våra fina smidesljusstakar (se här) i olika höjder och satt dem i en julig krans på bordet. Så enkelt men stilfullt tycker vi.

Smidesljusstakar

Så vacker det kan bli om du använder blomkrukor som ljusstakar. Dessa fina röda blomkrukor har dessutom en design från vår kända klassiska kul-julljusstake (se här). Ställ dem på rad och simsalabim så blir de tillsammans en annorlunda Adventsljusstake! Återigen använder vi LED ljus, så smidigt och du kan också ha dem på timer. 

Röd blomkruka, ljusstake

Vår fina blomlåda i rostig plåt (här) är så fin med ljus. Fyll den med vad naturen erbjuder som granris och kottar. Lägg till någon julkula, kanske någon hyacint, fina blockljus som här och voilà - du har en jättefin adventsljusstake!

Rostig blomlåda, ljusstake

Lycka Till!

Tillbaka till blogg