Fina balkongtips!

Fina balkongtips!

Nu är det hög tid för att få ordning på balkongen inför sommaren!

Att få till sin balkong så där ombonat och mysigt behöver inte vara ett stort projekt. Det är enklare än vad du tror. Här har vi samlat våra bästa tips som du kan fixa på nolltid!

1. Börja med möblerna.


Se till att tvätta av dem så de se fräscha ut. Se till att olja in dina möbler om du har trämöbler. Rotting och bambu i form av stolar och bord är naturmaterial som direkt ger en mysig känsla. Glöm inte golvet - lägg på en härlig matta, lägg konstgräs eller trätrall.

2. Skapa en grön oas.

Planteringslådor
Vi spenderar alltmer tid hemma så se till att skapa den där rogivande harmoniska uteplatsen du alltid velat ha. Investera i växter i olika former och höjd. Det finns ett stort urval av planteringslådor och krukor att välja från. Här ser du en superfin rostfri planteringslåda som är av svenskt hantverk. Varför inte se till att ha lite olika örter i en kruka som samtidigt sprider en fantastisk aroma...

3. Fyll på med textil.


Mjuka kuddar och filtar ger en ombonad atmosfär. Använd naturens egen färgskala eller poppa till det med några starka färgval eller mönster.  Välj vad som passar in på dig mest.

4. Sätt stämningen med ljuskällor.

Ljuslykta
Ljusslingor är fortfarande en favorit att ha på balkongen. Använd olika ljuslyktor i olika storlekar och placera dem på golvet och på bordet. Idag finns även LED ljus som blir så fina och man kan dessutom sätta dem på timer! - smidigt eller hur?

5. Accessoarer blir pricken över i:et


Personliga vaser, tallrikar och tavlor ger det där lilla extra till balkongen. Det kan vara nya fina ting du köpt men också något gammalt, skavt och nött som kan bli så fint ihop med dina växter och ljus.

 Här nedan hittar du några av produkterna:

Rostfri planteringslåda
Svensk handgjord rostfri planteringslåda
Kryddbox
Förvaringslådor på zinkställning

Kudde "Lets get cozy"


Kudde Fernando vit

Lykta ToraLjusstake Bordsröret


Trätavla "Life is better on the porch"

Träfat Arvid på fot
Trälåda
Trälåda Treasure Vintage
Tillbaka till blogg