Före- och efterbilder från badrummet

Före- och efterbilder från badrummet

Idag tänkte vi visa vårt badrumsprojekt från 30-tals lägenheten på Salagatan i Uppsala.

Badrummet är verkligen litet och eftersom det är beläget precis vid hallen och har bärande väggar så blev det för kostsamt att slå ut väggar för att utöka storleken. 

 

Före

före

Men även små badrum går att förvandla till pratiska men ändå vackra badrum.

Vi behövde ta in professionella rörmokare, elektriker samt kakelsättare för att kunna skapa en praktisk planlösning.

Nytt kakel lades in, enkelt och basic, men ändå fräscht. Svart klinkergolv, vita väggplattor. Ett smalt men lite längre tvättställ med underskåp sattes in (från Kvik). Ny spegel med ledljus ger badrummet lite lyxig känsla samtidigt som det förstorar badrummet. Ny duschvägg samt duschset sattes in. Toalettstolen vinklades för att ge mera yta.

 

Efter

Foto: @berg_berg

Det är oftast de små detaljerna som gör stor skillnad i inredningen. Med lite växtlighet, mjuka handdukar, doftljus som sprider en härlig aroma i rummet samt fin handtvål & lotion vid tvättstället, så blir badrummet varmt och elegant på samma gång. 

handduk
vas
design
doftljus

Foto: @berg_berg

Var inte rädd att använda väggarna för dekoration även i badrummet. Här användes en vägghylla i liknande cirkulär form som spegeln för att komplettera varandra. 
hylla

 

dusch
Foto: @berg_berg

 House of Stenkulan expanderar nu sina tjänster till att även erbjuda inredningsdesign-service. Vi kan hjälpa dig att designa ditt hem genom att välja material, möbler och dekor. Det kommer mer information på vår hemsida inom kort. Kontakta oss gärna på info@houseofstenkulan.com för mer information. 

Här hittar du några av våra produkter som användes:

Handduk
Handduk Santorini

vas
Vas Isla

Ljus
Doftljus
handtvål
Handtvål & lotion

 

 

Tillbaka till blogg