Julklappstips under 500 kronor

Julklappstips under 500 kronor

Nu börjar snart julklappsrushen! Här hittar du förslag på utvalda kvalitetsprodukter till extra bra priser inför julen. Det är roligt om man kan hitta julklappar som ger den där extra personliga touchen som gör någon glad utan att spränga plånboken. 

Till kaffe- eller te-älskaren
En stor och härlig julmugg "Winterheart"som direkt skapar en fin julstämning vid fikat. Perfekt till kaffe- eller te-älskaren! Muggen har motiv av hjärtan, kvistar, stjärnor och snöflingor som gör den så fin och julig. Dessutom så säljs den med 10% för Barncancerfonden. Läs mera här.

Julmugg "Winterheart"

Till din älskling " Always kiss me goodnight"
Detta kuddfodral har den fina tryckta texten "Always kiss me goodnight". Vem som helst kan inte undgå att bli alldeles rörd om man får en sådan här julklapp. Du hittar den här.

 

Till dessertälskaren
En härlig stor glasskål som är gjord för att servera härliga desserter i såsom Marängsviss eller Ris à la Malta men också så fin som fruktskål. Perfekt till dessertälskaren! Se den här.

Till festfixaren
Dessa servetter blir perfekta till festfixaren som lägger det lilla extra på detaljer till festen. Med texten "Lets Eat" broderat på dessa tygservetter med hålsömn, kommer garanterat bli en succé för bordsdukningen. Du hittar den här.

Badälskaren
Härlig ny frotté är alltid ett givet kort för badälskaren. Dessa handdukar i skön härlig bomullsfrotté med greek key mönster i färgen antracit är verkligen stiliga. Säljs som ett paketpris med 1 badlakan och 1 handduk tillsammans (här).

 

Till den estetiska
Den här vasen har en modern design med en organisk utformning från danska företaget House Nordic. Så stilfull men ändå sparsmakad (här).

vas, organiskform

Till Doftälskaren
Ett doftljus blir aldrig fel att ge bort. Detta har en mysig doft av Melon och med den fyndiga "Good Vibes Only". Säljs med 10% förmån för Barncancerfonden. Säljs här.

Tillbaka till blogg