Dags För Höstmys!

Dags För Höstmys!

Här på House of Stenkulan har vi valt att skapa vår egen bordsdekoration med ljus med hjälp av inspiration av höstens alla guldklimpar!  

Söndag och regnet strilar ner. Perfekt tid för lite småpyssel som samtidigt ger ditt hem lite höstkänsla. 

Naturen är som en skattekista så här på hösten. Vi kan gå ut i skogen med en picknick korg och plocka svamp och bär. Men ute i naturen hittar vi också dekorativa inredningsdetaljer som vi kan skapa något vackert av.

Gå ut och samla grenar, kvistar, kottar, löv och grässtrån (mossa ska vi inte plocka men det kan vi köpa istället). Sedan får fantasin flöda. 

Här har vi använt våra fina planteringslådor eller ljusstakar i rostig plåt för att skapa den rustika höstkänslan. Vi rekommendera att använda House Stenkulans bordsljusstake som du kan hitta här!  

Sedan fyller vi lådan med lite oasis så att du kan sticka ner lite kvistar och strån lite hursomhelst. Kanske har du lite höstblommor från trädgården som du kan använda. Annars kan du se om du har någon liten krukväxt som kan användas i din design. 

Vi har använt LED-ljus som är perfekt för detta eftersom då behöver vi inte vara rädda för att vår fina kreation ska ta eld. Vi här valt dessa fina LED-ljus med Realflame som är dom bästa verklighets trogna ljus vi har sett. I våra bordsdekorationer har vi använt storleken 10cm x 20cm som du hittar här och den mindre storleken 10cm x 10cm som du också kan hitta på våran webbshop här 

Placera din skapelse mitt på köksbordet eller varför inte i köksfönstret. Tänd LED-ljusen och känn hur myskänslan infinner sig. Lycka till!

 

 

Tillbaka till blogg