Romantisk dukning

Romantisk dukning

Sprid lite extra värme och kärlek genom att överraska dina vän eller vänner med en romantisk dukning inför kärlekens dag. Här ger vi dig lite tips och inspiration. Och kom ihåg - det är de små detaljerna som gör skillnad!

 

Duka vackert

Börja med att lägga på en duk. Den kan vara vit eller färgad, men en duk skapar direkt en elegant vibe. Här har vi några förslag på dukar. Duken Elsa har också matchande tygservetter i samma serie.

         Duk Elsa

Linneduk

 

Dekorera 

Ljus har en förmåga att sprida värme och elegans. Använd olika färger på ljusen och blanda fritt olika ljusstakar, men använd många av dem! Vi har använt oss av LED ljus här så att vi inte behöver vara rädda för att något fattar eld.

                     

Blommor 

Blommor blir alltid så vackert på bordet. Prova att lägg lite kvistar på bordet också. Det blir en helt annan twist på dukningen. Använd vaser i olika former och storlekar. 

 

Matporslin

Ta fram de där tallrikarna eller glasen som du inte använder så ofta. Varför inte blanda olika glas och tallrikar. Var kreativ.

 


 

Servetter

Tygservetter är något som ger en lyxig känsla. Idag finns det så många linneservetter som inte behöver strykas vilket gör det lättare att använda. Använd en fin servettring eller knyt ett snöre runt servetten. Pricken över i:et är att dekorera med en liten kvist eller blomma. Blir så fint.

 


Tillbaka till blogg