Upptäck unika smycken hos House of Stenkulan

Upptäck unika smycken hos House of Stenkulan

Letar du efter den perfekta presenten till din mamma eller syster, eller vill du skämma bort dig själv med något vackert? Hos House of Stenkulan kan du nu hitta ett halsband, armband, örhängen och ringar som passar alla tillfällen. Oavsett om du föredrar tidlösa klassiker eller de senaste trenderna, finns det något för alla smaker hos oss. Läs vidare för att utforska vårt sortiment och ta del av skötselråd för att vårda dina smycken på bästa sätt.

Utforska vårt sortiment av tidlösa smycken

Vår mål är att erbjuda produkter som inte bara kompletterar din stil, utan även uttrycker din personlighet. Därför är vi stolta över att introducera smycken till vårt sortiment hos House of Stenkulan. Våra kollektionen inkluderar guld- och silverhalsband som hämtar inspiration från de majestätiska italienska bergen, ringar som framhäver din unika stil och armband som symboliserar gemenskap och kärlek. Oavsett om du letar efter en gåva till dig själv eller någon speciell, finns det något för varje tillfälle.

Smycken från Hilke med 925 sterling silver och 18K guldplätering

Den första kollektionen du kan hitta hos oss är från det svenska varumärket Hilke. Smyckesföretaget grundades i Linköping 2015 och har sedan dess haft en vision att skapa tidslösa designer som förkroppsligar både femininitet och stilrenhet. Förutom att erbjuda vackra smyckesdesigner, strävas Hilke även efter en mer hållbar framtid genom att endast använda återvunnet 925 sterling silver och återvunnen 18K guldplätering. Sterling silver är känt för sin motståndskraft mot repor och andra skador, vilket garanterar att dina smycken håller sig vackra längre. Förutom Hilke kommer vi under våren ta in flera smyckesmärken i sortimentet.

Skötselråd – Ta hand om dina smycken

För att bevara dina smycken i bästa skick är det viktigt att ta hand om dem på rätt sätt. Här kommer därför några skötselråd för att behålla dina smycken blanka och vackra länge:

  • Silversmycken tillverkade av återvunnet 925 sterling silver och behandlade med rhodium gör dem mer hållbara och motståndskraftiga mot oxidering. Även om smyckena är behandlade rekommenderar vi att undvika att duscha, bada eller sova med dem för att förlänga deras livslängd.
  • Förvara dina smycken i en stängd ask eller behållare för att skydda dem mot oxidation när de inte används.
  • För smycken med sötvattenpärlor undvik lufttäta förvaringslösningar eller bomull, då dessa kan dra fukt och skada pärlorna.
  • För att förhindra uttorkning hos smycken med sötvattenpärlor, fukta dem regelbundet om de inte används frekvent.

Hitta dina nya favoritsmycken hos House of Stenkulan.

Tillbaka till blogg