Välkomna Julen redan utanför ditt hem!

Välkomna Julen redan utanför ditt hem!

Hem ljuva hem! Det är väl aldrig så mysigt som att komma hem och mötas av fina juldekorationer redan vid ytterdörren. Här kommer lite inspiration om vad du kan göra för att sätta lite julkänsla redan utanför ditt hem.

Vi börjar med hur det ser ut innan med ytterdörr och två planteringsurnor. Om du bor i lägenhet så kanske inte allt vad vi visar fungerar hemma hos dig  men det finns så många möjligheter att skapa mysiga dekorationer som passar alla.

Ytterdörr

Genom att lägga till lite extra grönt i form av girlanger, antigen tar du granris eller som här av konstgjort material, ger direkt julkänsla. Sedan lägger du i en julgransslinga med timer på batteri och plötsligt har det blivit jul utanför ytterdörren. Bor du i lägenhet kan du fästa girlangen runt ytterdörren. blir superfint!

Nu till dörrkrans. Idag finns det en mängd att välja från - granris, halm, kvistar, kulorna allt vad man kan tänka sig. Välj din favorit! Bor du i lägenhet kan du köpa en konstgjord som inte torkar och skräpar. Sätt in något fint band och om du vill lägg till lite mera pynt för att göra den till din egen skapelse. Här har vi bara satt in röda band.

Om du har planteringskrukor utanför dörren så kan du göra dem lite festligare. Sätt i lite gran- eller tallris så att det döljer dina andra växter som kanske har och just nu inte ser så roliga ut. Sedan kan du lägga i lite kulor eller grankottar, kanske en tomte för att göra det ännu juligare. Här har vi sedan använt LEDljus för utomhusbruk som går på batteri och har timer - så perfekt och vackert!

Och där har vi det...Fin julstämning möter dig direkt innan du ens hunnit kliva in i ditt mysiga hem. Lycka till med dina dekorationer önskar vi på House of Stenkulan!

 

Tillbaka till blogg