Vårens Inredningstrender

Vårens Inredningstrender

Nytt år och ny start.
2023 bjuder på hållbar design, unik formgivning, keramik i olika former, naturmaterial och mer färg i inredningen (som vi beskrivit tidigare i vår Trendblogg).
Hållbarhet
A och O inom inredningen fokuseras på hållbarhet. Återvinna gammalt för att skapa nytt, allt från glas och plåt till tyger. Även smide blir återigen populärt. Gamla hantverk får en ny renässans. 
Kopphållare
Det Unika
Här handlar det om personlighet och unika ting som berör oss. Inspiration hämtas från jordens alla hörn, eller från vinden, naturen...ja allt är tillåtet. Det kan vara krukor, ljusstakar, vaser eller något som du själv skapar. Kreativiteten får ta plats i hemmet.
Vas Isla
Keramik
2023 bjuder på inredningsdetaljer av keramik i olika former. Det kan vara gammalt eller nytt, vaser, krukor eller bruksföremål. 
Vas Alba
Naturmaterial
Vi vill inreda hemmen med hållbara material. Det innebär att vi ser mer trä i inredningen, likaså linne, ull och jute i möbler, kuddar, filtar och mattor.
Teak skål
Färgstrakt
Nu är det färg som gäller.
Ljusa neutrala nyanser ligger fortfarande som grund men sedan kan du bli djärvare med dina färgval. Vi nordbor är lite försiktiga med färg men du kommer att se alltmer blått och grönt där aqua och turkosgrönt kombinerat med gula toner tar ta plats i våra hem. Mera kreativa sätt används för att kombinera färger som t ex klarblått med orange. Men även förra årets färg rosa/aprikos håller sig kvar och kombineras med kalla nyanser från den bruna färgskalan som ger en elegant och stilfullt uttryck.
Livingroom
Tillbaka till blogg